Opbrengst sponsoractiviteit Dance24Live

Op donderdag 29 februari 2024 was het zover de sponsoractiviteit Dance24Live voor de kinderen van Kiota in Kenia! Hierbij hebben onze kinderen van ’t Wikveld, maar ook (oud-)ouders en (oud-)leerlingen, buurmannen, buurvrouwen, opa’s en oma’s 24 uur lang – van 09.00 tot 09.00 uur – gedanst op een verlichte dansvloer. Onder het genot van een hapje en een drankje en verschillende DJ’s en gastoptredens is de boel draaiende gehouden. De kinderen van ’t Wikveld hebben zich laten sponsoren voor het dansen om zo het benodigde geld op te halen. 

Opbrengst

Het was supergezellig en de kinderen hebben een prachtig bedrag opgehaald: meer dan €10.273 (want er komt nog steeds geld binnen)! Iedereen die hieraan bij heeft gedragen: hartstikke bedankt!!

De prachtige opbrengst wordt gebruikt om direct in Kenia te besteden aan wat nodig is. Denk aan matrassen, klamboes, speeltoestellen en het schilderen van de binnenmuren en de poort. Maar vooral ook voor het realiseren van de droom van de kinderen: het bouwproject ‘The Kiota Dream’. Het betreft het bouwen van een watertoren die nodig is voor de start van The Kiota Dream en om de kinderen en medewerkers van het kindertehuis dan van water te kunnen voorzien.

Tim, Nanne, Hugo en Valentijn met Yvette (oprichter Kumbatio)

Wil je alsnog een donatie doen als particulier of bedrijf, zodat deze droom waargemaakt kan worden? Dan kan dat op het volgende rekeningnummer: Wikveld4Africa, NL32 RBRB 0901 202401 onder vermelding van ‘Donatie Dance24Live voor Kiota’. Meer informatie: www.kumbatio.org

Vertrek naar Kenia 

En het blijft niet bij deze sponsoractiviteit, want op 27 maart reist een groep van 10 personen van ’t Wikveld – twee leerkrachten, vier ouders en vier kinderen – af naar Kenia om daar een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het kindertehuis. Nanne, Tim, Hugo en Valentijn (zie foto) zijn de leerlingen die ’t Wikveld gaan vertegenwoordigen in Kenia.